Zo wordt de hittegolf wel heel gezellig op kantoor: vier tips

Zo wordt de hittegolf wel heel gezellig op kantoor: vier tips

Jaaaaa… daar is hij dan! De eerste hittegolf sinds de zomer van 2013 is een feit. Steeds meer liepen de temperaturen de afgelopen dagen op en langzamerhand kruipen we naar echte tropische waarden. Helaas zit zomaar vrij nemen er voor de meesten van ons niet in en werken we stug door. Maar hoe hou je het op kantoor nog een beetje gezellig met je collega’s zodat jullie samen de hittegolf het hoofd kunnen bieden? Met deze tips moet het zeker lukken!

De hittegolf op kantoor

1. Begin eerder

Slapen die je toch niet, dus je kunt net zo goed wat eerder beginnen deze dagen. Start je normaal om negen uur? Begin de komende dagen een uurtje eerder. ‘s Ochtends is het met de hitte minder erg gesteld en krijg je nog iets uit je handen. En eerder beginnen houd vaak ook in dat je eerder klaar bent… hallo strand en bbq!

2. Maak je eigen airco

Geen airco op kantoor, maar wel een ventilator? Simpel: maak van je ventilator een airco! Zet er een glas of bak ijsklontjes voor. Een heerlijk zomerse bries gaat al snel bij jullie rond op kantoor… doen!

3. Zomerse deuntjes

Jij binnen, je vrienden buiten en vrij? Daar kun je flink van balen. Maar treur niet te lang en maak er het beste van op kantoor. Maak jouw eigen playlist met veel zomerse muziek. Misschien kan de muziek wel zachtjes aan bij jullie op kantoor. En anders zet je zo nu en dan even lekker je koptelefoon op. Geniet…

4. Vier uur snack: ijsje!

Wat is een betere snack of tussendoortje als het bloedheet is? Juist, een ijsje! Ga lekker in je middagpauze of later in de middag naar de ijscozaak bij jouw in de buurt. Geen ijswinkel in de buurt, maar wel een supermarkt? Neem dan een pak waterijsjes mee, doet het altijd goed bij je verhitte collega’s.

Share This