Zo geef je een erotische massage..

Zo geef je een erotische massage..

Zie jij je partner ook zo weinig? En als jullie eens samen een avondje vrij zijn, eindigt dat dan negen van de tien keer hangend voor de televisie omdat jullie beiden zo moe zijn? Gooi die televisie het raam uit (of zet hem gewoon niet aan) en maak tijd voor elkaar vrij. Laat je geliefde eens genieten van een erotische massage. Hij zal je eeuwig dankbaar zijn en jij ziet hem genieten. En wie eet wat er volgt na zo’n fijne massage…

Stap 1

Creëer de juiste sfeer. Zet wat zachte, kalmerende of zwoele muziek op. Steek wat kaarsjes aan (KIJK UIT VOOR DE NABIJHEID VAN GORDIJNEN!) of demp het licht. Koop van tevoren een fijne massage-olie met een warme, licht kruidige geur. Pak er ook een handdoek bij en eventueel een extra kussen. All set, ready for the match! Wat heb je absoluut niet nodig? Een televisie en een telefoon, uit dus!

Stap 2

Laat hem op zijn buik op het bed liggen, eventueel met een kussen onder zijn hoofd. Wil je voorkomen dat er olie op het kleed of bed komt, leg dan de handdoek onder hem neer. Vervolgens kun je op of naast hem gaan zitten. Tip: ga naakt of gekleed in een mooi lingeriesetje bovenop hem zitten…

Stap 3

Wrijf de massageolie warm tussen je handen voordat je begint met erotisch masseren.

Stap 4

Welke plekjes moet je aanraken zodat hij opgewonden wordt?

Rug en schouders:
Masseer de rug en schouders altijd in de richting van het hoofd. Je kunt met je vlakke hand lange stevige halen over zijn rug maken, maar ook cirkels draaien. Masseer de rug en schouders eerst stevig en ga daarna over op rustigere en erotische massagetechnieken. Streel hem over zijn rug van boven tot aan zijn billen.

Billen:
Masseer ook zijn billen. Streel ze eerst zachtjes en maak daarna zachte masserende bewegingen met je duimen of kneed zijn billen.

Borstkas en tepels:
Ook bij mannen zijn de borst en tepels gevoelig. Streel zachtjes over zijn borstkas, daar waar zijn borst overgaat in het lichaam of bijt hem (zachtjes!) in zijn tepel.

Buik en navel:
Zijn buik is heel gevoelig, omdat die erg dicht bij zijn geslachtsdeel zit. Glijd langzaam met je hand naar beneden richting zijn navel. Daar aangekomen maak je cirkelende bewegingen om zijn navel heen. Maak de cirkels steeds groter zodat je steeds dichter bij zijn schaamstreek komt en maak de cirkelende beweging daarna weer kleiner. Wedden dat hij opgewonden wordt…

Binnenkant van zijn benen:
De binnenkant van zijn benen liggen net als de buik dicht bij zijn schaamstreek. Deze plek is dus ook erg gevoelig. Streel hem zachtjes van boven naar beneden, maar raak zijn geslachtsdeel niet aan: maak hem gek!

Plooien schaamstreek:
Dit is het ultieme plekje om hem op te winden. Misschien leidt het masseren van de plooien in zijn schaamstreek wel tot een sekspartij vol passie!

Bron: Vrouw Online

Foto: Footworx

 

Share This