Weleda pop-up store in Haarlem

Weleda pop-up store in Haarlem

Dat je Weleda gewoon in de winkel kan kopen, is natuurlijk niet nieuw. Bij De Tuinen kun je dit heerlijke merk al ontzettend lang kopen en natuurlijk ook bij de bekende reform- en natuurwinkels. Zelfs de Etos heeft al een aantal jaren veel Weleda-producten in de vaste collectie zitten.

Maar dat je echt alle producten van Weleda kunt bekijken en nog beter, kunt uitproberen, dat is natuurlijk wel helemaal nieuw en nog nooit gebeurd. In de Weleda pop-up store in Haarlem kom je alles te weten over dit fijne merk. Om jou nog beter te laten kennis maken met onze heerlijke producten, natuurlijke ingrediënten en pure manier van werken, heeft Weleda een leegstaand pand in de Zijlstraat tijdelijk helemaal omgetoverd in de Weleda Wereld. Je vindt er niet alleen onze producten, maar krijgt er ook persoonlijk advies van onze schoonheidsspecialiste. Een aangename kennismaking met die groene merk!

Weleda pop-up store in actie

Bovendien zit de Weleda pop-up store vlakbij het Glazen Huis. Uiteraard komt ook Weleda in actie voor Serious Request 2014, en daarbij hebben zij jouw hulp nodig. Je kan namelijk zelf bepalen welk bedrag je wilt geven voor drie van onze producten: Duindoorn Voedende Bodylotion, Duindoorn Vitaliserende Handcrème en Duindoorn Vitaliseringsdouche. De volledige opbrengst van de verkoop van deze serie gaat naar Serious Request. Hoe gaaf is dat! En het is ook nog eens een heerlijke geur, voor degenen die de geur nog niet kennen.. onmisbaar in de ochtend om mee te ontwaken, deze frisse naar citrus-geurende douchecrème. Haast je, want morgen is de laatste dag dat deze mooie winkel haar deuren opent!

Adres: Zijlstraat 59, 2011TK Haarlem.

Open van woensdag 3 december tot woensdag 24 december 2014.

Maandag: Gesloten  (m.u.v. 22 december 12:00 – 21:00)
Dinsdag: Gesloten (m.u.v. 23 december 12:00 – 21:00)
Woensdag: 12:00 – 18:00
Donderdag: 12:00 – 18:00
Vrijdag: 12:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Share This