Wat zegt jouw hand over jezelf? #deel 1: de hand

Wat zegt jouw hand over jezelf? #deel 1: de hand

Handlezen: de een moet er niets van weten en de ander vindt het razend interessant. Het schijnt dat je via je handen veel kunt leren over jouw karakter en je aanleg voor bepaalde zaken, bijvoorbeeld talenten. De vorm van je handen kan je al veel vertellen. Ook de vingers, maar zeker de lijnen vertellen veel over het leven en het karakter van de eigenaar van de handen. Ik vind dit zelf razend interessant en zal jullie de komende drie weken ‘leren’ hoe je kunt kijken naar je eigen handen en misschien ook wel van anderen.

Geen toekomstvoorspelling!

Verwacht geen toekomstvoorspelling! Daar wil ik wel even heel duidelijk in zijn. Dat is namelijk erg lastig aldus de bronnen. Zoals ik al zei kan het bestuderen van de hand (van nagels tot lijnen) je wel dingen vertellen over je karaktereigenschappen, talenten, valkuilen, patronen, behoeftes en verlangens, houding ten opzichte van relaties en gebeurtenissen, gezondheid, creativiteit en de manier van communiceren.

Links of rechts?

Bij handlezen worden beide handen gelezen. Ze vertellen namelijk allebei wat anders over jou. De linkerhand wordt ook wel de privé hand genoemd. Deze vertelt wat over de beleving van gevoelens, aangeboren talenten, creativiteit, intuïtie en verlangens van het onbewuste. De rechterhand is de doe-hand, die vertelt wat over de reactie op de omgeving en relaties, het uiterlijke karakter, de maatschappelijke manifestatie en het bewuste.

Kleur van de hand

Ook de kleur van de hand kan wat over jou vertellen.
– Een witte hand: duidt op een slechte doorbloeding. Deze persoon heeft het vaak koud, eet niet goed, heeft weinig energie en vaak last van stress.
– Een rode hand: duidt op een sterk gestel. Iemand met veel energie, explosief en intens, kan een doordouwer zijn.
– Een gele hand: duidt op leverklachten. Deze persoon heeft weinig energie, is nerveus en somber, is melancholisch en heeft moeite met loslaten.

Wat zegt de huid van de hand over jou?

– Een veerkrachtige huid: staat voor een veerkrachtig persoon, die positief is ingesteld en goed kan geven en ontvangen.
– Een harde huid: maakt star, angstig, koppig. Deze persoon is ongevoelig voor indrukken van buitenaf en heeft moeite met geven en ontvangen.
– Een weke huid: zie je bij iemand die vriendelijk is, maar weinig daadkracht heeft. Deze persoon gaat moeilijkheden uit de weg. Altijd op zoek naar harmonie. Comfort is heel belangrijk.

Volgende week meer over de lijnen… veel plezier!

Bron: Happinez

Beeld: Aadi

Share This