Verbrand vet en voel je geweldig met deze gewichtsverliesideeën

Verbrand vet en voel je geweldig met deze gewichtsverliesideeën

Afvallen is niet gemakkelijk en het is belangrijk dat je het serieus neemt. Je zult niet slagen als je je programma niet in detail plant. Zonder een methodische aanpak zul je blijven falen. Gebruik de tips uit dit artikel als je je wil inzetten om gewicht te verliezen.

Wanneer je een maaltijd overslaat, begint je lichaam vet op te slaan, waardoor je moeilijker calorieën kunt verbranden. Er zullen momenten zijn dat het missen van een maaltijd onvermijdelijk is. Zorg er dan voor dat je een kleine snack eet om grote honger te compenseren. Of het nu gaat om een doos rozijnen of een pak pinda’s; iets is veel beter dan niets.

Gezonde tussendoortjes

Het hebben van heel veel walnoten is een uitstekende methode om je te helpen bij je doelstellingen voor gewichtsverlies. Studies hebben aangetoond dat je voor een langere tijd verzadigd bent als je walnoten neemt als ontbijt. Walnoten zijn ook een uitstekende tussendoortjessnack.

Scan de buitenste omtrek van de supermarkt op gezond voedsel. Fruit, groenten, zuivelproducten en vlees bevinden zich meestal aan de buitenkant van de gangpaden van de supermarkt. Bewerkte voedingsmiddelen met weinig voedingsstoffen zijn meestal te vinden in de gangpaden van de winkel. De beste manier om te winnen bij het verleidingsspel is om helemaal niet te spelen; vermijd gewoon al deze gangpaden.

Hoe langzamer je gewicht verliest, hoe groter de kans dat je het gewichtsverlies na verloop van tijd aanhoudt. Iedereen wil snel afvallen, maar die resultaten zijn niet duurzaam en het is behoorlijk ongezond. Veel rage-diëten richten zich op de wens om snel gewicht te verliezen, maar negeer deze truckjes en concentreer je erop om het op de juiste manier te doen.

Praktisch

Nadat je klaar bent met je boodschappen, neem dan je de tijd om de porties voedsel in containers te verdelen. Plastic zakjes zijn de gemakkelijkste manier om veel kleine porties te maken en op te slaan. Laat je eten opmeten, klaar om te nemen als dat nodig is.

Een goede tip voor gewichtsverlies is het gebruik van kleinere gerechten. Een probleem dat de laatste tijd vaker voorkomt, is controle over de porties. Met restaurants die extra grote porties aanbieden, is het bepalen van hoeveel voedsel we moeten consumeren een verwrongen proces. Als je kleinere borden gebruikt, bijvoorbeeld een middelgroot saladebord, kun je echt afvallen.

Eet niets meer minder dan drie uur voordat je gaat slapen en als je later op de avond eet, houd het dan licht op koolhydraten. Dit voedt je tot de ochtend en voorkomt tussendoortjes.

Gemotiveerd blijven

De grootste vijand van plannen voor gewichtsverlies is het gebrek aan voortdurende motivatie. Je start misschien erg gemotiveerd als je de sportschool gaat gebruiken, maar de motivatie neemt na verloop van tijd vanzelf af. Vind manieren om jezelf gemotiveerd te houden en evalueer je doelstellingen vaak.

Je kunt uw voortgang zien als je foto’s van jezelf maakt voor en nadat je begon met afvallen. Dit is een veel grafischere manier om de nieuwere en dunnere jij te erkennen in plaats van alleen een nummer op de schaal te lezen. Als je succesvol bent, kun je het laten zien aan vrienden en familie.

Afvallen vraagt geduld

Als je tijd in je leven doorbracht als een persoon met overgewicht, moet je afvallen niet als een enkele levensfase zien. De veranderingen die je aanbrengt om af te slanken, zullen nog vele jaren duren, omdat het behouden van je nieuwe gewicht niet minder belangrijk is dan het in eerste instantie bereiken.

Zorg ervoor dat je realistische doelen voor gewichtsverlies stelt. Het duurt meer dan een paar dagen om 50 pond af te vallen. Als je een doel hebt dat haalbaar is, blijf je enthousiast over het proces waar je bij betrokken bent. Dit betekent ook dat je jezelf niet instelt om te falen. Verzin wekelijkse doelen, bijvoorbeeld een pond of twee verliezen.

Als je jezelf niet kunt verplichten aan een levensstijlverandering, voeg dan oefeningen toe terwijl je andere dingen doet. Voer bijvoorbeeld 20 push-ups uit terwijl je tv kijkt. Je verbrandt calorieën bij elke spiercontractie, allemaal zonder te zweten.

Probeer een balans te houden tussen water drinken en gewichtheffen. Waarom? Omdat striae en losse huid echte problemen veroorzaken voor diegenen die veel gewicht verliezen en deze tip zal je helpen om dat soort bijwerkingen te verminderen.

Je kunt je favoriete gerechten meestal vinden in versies met minder calorieën. Vraag bij het bestellen van een pizza om de helft van de kaas die ze er normaal op doen. Als je voor een ijsje gaat, haal dan in plaats daarvan bevroren yoghurt. Je kunt ook overschakelen op suikervrije frisdranken of light bier.

Als je gemakkelijk aankomt, bezoek dan geen buffetten. Sommige restaurants bieden onbeperkt eten aan voor een vaste prijs en hierdoor kun je in de verleiding komen om jezelf te vullen om waar voor je geld te krijgen. Dit maakt je niet alleen ziek, maar op de lange termijn word je ook zwaarder en kun je hartproblemen krijgen.

Een belangrijk onderdeel bij het verliezen van gewicht is het verkrijgen van een snel metabolisme. Gebruik omega-3-vetzuren om je metabolisme te verhogen. Omega-3-vetzuren zijn te vinden in vis, walnoten en lijnzaadolie.

Nogmaals, succes in gewichtsverlies hangt af van de juiste timing, planning en inspanning. Met behulp van de tips die je hier vindt kun je het beste uit je inspanningen halen en dat extra gewicht afwerpen.

Share This