Review: Weleda Citrus Bodylotion

Review: Weleda Citrus Bodylotion

Ben jij op zoek naar een lekkere, frisse bodylotion voor de zomer? Eentje die hydrateert en verfrist en de frisse geur van zongerijpte citroenen in zich heeft? Zoek dan niet langer verder: lees deze review van de Weleda Citrus Bodylotion en hul jezelf deze zomer in de frisse geur van citroenen.

Weleda Citrus Bodylotion

We zijn vaak geneigd om bodylotion alleen in de herfst en de winter gebruiken, maar ook in de zomer is een bodylotion een musthave. Een bodylotion is ook fijn als je een dag op het strand hebt doorgebracht en je huid wel wat extra voeding kan gebruiken na al die avonturen in het water. Maar een crème is nu vaak te dik voor je huid en een bodylotion vinden die makkelijk wordt opgenomen door de huid, is zo eenvoudig nog niet.

Aloë vera

Wat zit er in de Weleda Citrus Bodylotion?  Ingrediënten zoals biologische aloë vera, kokosolie en sesamolie zorgen voor een gehydrateerde en frisse huid – ook na het zonnen. De geur van zongerijpte citroenen stimuleert lichaam en geest. Ideaal om de dag vrolijk te beginnen of om mee te verzorgen na een fijne dag op het strand.

Ideale after sun

De Weleda Citrus Bodylotion is ook uitermate geschikt als after sun. Twee vliegen in een klap dus! De bodylotion verkoelt en verfrist namelijk, heerlijk op een huid die iets teveel is blootgesteld aan de zon. De lotion smeert heerlijk uit en je hebt er dan ook maar weinig van nodig.

Extra fijne informatie – ook dit product van Weleda draagt het  NATRUE-kwaliteitslabel: het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica. Een product met dit label is volledig vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen, ingrediënten van minerale oorsprong of genetisch gemanipuleerde ingrediënten.

Tip! De Weleda Citrus Bodylotion is nog lekkerder in combinatie met de Citrus Verfrissingsdouche. Net zo fris en heerlijke geurend, maar dan voor onder de douche.

 

 

Share This