Review: Weleda Arnica Massageolie

Review: Weleda Arnica Massageolie

Ben jij op zoek naar een goede massageolie voor of na het sporten? Misschien is de Weleda Arnica Massageolie dan wel iets voor jou. Planetfem testte hem na het sporten.

Kramp in de spieren hoort er helaas vaak bij als je hebt gesport. Je kunt nog zo goed je cooling down doen, maar vaak blijf je toch wel iets voelen van je lichamelijke arbeid. Na een dag of twee is de spierpijn vanzelf verdwenen, maar hoe fijn is het als die kramp wat eerder oplost? Weleda Arnica Massageolie belooft spierkrampen en stijfheid te voorkomen. Plus een stukje ontspanning, wat een massage, of je hem nu ontvangt of zelf geeft, blijft een heerlijke bezigheid.

Tegen spierkrampen

De Weleda Arnica Massageolie gebruik je voor het sporten om spierkrampen en stijfheid te voorkomen. Na het sporten verwarmt de olie je huid en zo kunnen je spieren goed ontspannen. Ook stimuleert de olie de natuurlijke regeneratie van de huid, waardoor deze gezond en elastisch blijft. Ook bij stijfheid in nek en schouders belooft Weleda Arnica Massageolie verlichting. Niet onlogisch dus dat dit product vaak wordt aangeraden door fysiotherapeuten.

Een warme deken

Na het sporten voelt de olie aan als een warme deken. Smeer er na het hardlopen je benen lekker mee in en je voelt bijna de stijfheid eruit trekken. Een heerlijk gevoel! Ook voor stijve schouders en een pijnlijke nek biedt deze olie een oplossing. Je kunt er dus meerdere lichaamsdelen mee verwennen. Pas wel op met hem te gebruiken als een gewone body olie: een massageolie is namelijk vet en wordt minder snel en goed opgenomen door de huid. Trek dus niet gelijk je nieuwe zijden blousje aan als je dit product hebt gebruikt.

Een aanrader voor sporters en een onmisbaar product als je op wintersport gaat bijvoorbeeld. Dan sta je de volgende dag weer fris op je snowboard of je ski’s!

Weleda Arnica Massageolie. 100 ml/200 ml  €10,99/€ 17,49 

Bron en beeld: Weleda

 

Share This