Review: Lovea Bio zonnelijn

Review: Lovea Bio zonnelijn

Wil jij graag deze zomer ook graag een biologische zonnebrand in jouw strandtas meenemen? Dan heb ik goed nieuws voor je: het Franse merk Lovea brengt deze zomer een prachtige gecertificeerde biologische zonnecosmetica met natuurlijke, minerale bescherming tegen UV- straling op de markt. Neem je liever het zekere voor het onzekere met alle negatieve berichtgeving rondom chemicaliën in conventionele zonnecosmetica? Ga dan voor de zonnelijn van Lovea Bio.

De producten van Lovea Bio bevatten uitsluitend natuurlijke, minerale filters en dito verzorgende ingrediënten. Alle formules zijn bovendien vrij van parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en synthetische parfums. En ik mocht voor jullie de Sun Spray met factor 15, de Sun Spray Kids factor 50 Disney en de After Sun Milk testen!

Lovea Bio Sun Spray SPF15

Handig, snel, hygiënisch en effectief zijn de Lovea Bio Sun Sprays, welke verkrijgbaar zijn met een SPF 15 en SPF 30. Deze hydraterende en beschermende zonnesprays zijn geschikt voor zowel het lichaam als gezicht. De formules bevatten, naast Tahitiaanse Monoï- olie, arganolie, kokosolie en vitamine E. De 100% minerale zonnefilters op basis van titaniumdioxide beschermen de huid optimaal tegen UVA- en UVB- straling. De waterbestendige samenstellingen laten zich gemakkelijk verdelen over de huid en trekken dankzij hun lichtgewicht textuur snel in, zonder een vettig laagje achter te laten. De spray is erg makkelijk in het gebruik, de geur is een weldaad en de spray beschermt je optimaal tegen de zon.

Lovea Bio Sun Spray Kids SPF50 Disney

Het tere huidje van kinderen vraagt om een hoge UV- bescherming. Lovea Bio Spray Kids met SPF 50 is voorzien van een vrolijk Disney design. Deze handige spray beschermt de huid van kinderen op een veilige wijze tegen zowel UVA- als UVB- straling. De spray bevat hiervoor een 100% natuurlijk, mineraal zonnefilter op basis van titaniumdioxide. De waterbestendige formule is vrij van parfums en parabenen. Ik heb deze spray veelvuldig getest op mijn zoontje en ook bij hem deed de spray wat hij beloofde: geen verbranding en de melk verspreid makkelijk. Mijn zoontje heeft daarnaast ook nog eens een gevoelige huid, maar hij vertoonde geen enkele allergische reactie. Een blijvertje dus.

Lovea Bio After Sun Milk

Een aftersun is onontbeerlijk als je dagje aan het strand hebt doorgebracht. De After Sun Milk van Lovea Bio laat voedt je huid met verkoelend pepermunt- extract, natuurlijke vitamine E en kokosolie. Ook zit er heerlijke Tahitiaanse Monoï- olie in waar je huid super zacht van wordt en heerlijk van gaat ruiken. En die geur, dat doet hem echt. Normaal gesproken gebruik ik vaak een voedende lotion met aloë vera, maar nu ik deze eenmaal heb gebruikt, kan ik onmogelijk terug naar mijn oude (saaie) lotion.

Adviesprijzen:

Lovea Bio Sun Spray SPF15 €14,99

Lovea Bio Kids Sun Spray SPF50 €18,99

Lovea Bio After Sun Milk €9,99

Informatie en beeld: Lovea Bio via Cosmetitext

 

Share This