Review: Dr. Hauschka Gezichtslotion

Review: Dr. Hauschka Gezichtslotion

In februari onderging ik een fantastische Dr. Hauschka behandeling gevestigd in de Beautysalon gevestigd in de Ekoplaza aan de Stadhouderskade in Amsterdam. Als verrassing kreeg ik van Dr. Hauschka ook nog eens een fantastisch gezichtsverzorgingspakket mee met een geweldige inhoud: een gezichtsreiniging, een gezichtslotion en de klassieke rozencrème voor de droge en gevoelige huid. Graag wil ik met jullie vandaag mijn ervaring delen over de Gezichtslotion.

Waar vroeger mijn hele badkamerkastje volstond met wel 10 tot 15 verschillende huidverzorgingsproducten (!), variërend van de standaard dagelijkse verzorgingsartikelen als scrubs en maskers, merk ik dat dat aantal sterk begint terug te lopen. Ik kies voor natuurlijke merken en gebruik slechts nog maar een fractie van de producten die ik vroeger gebruikte. En mijn huid ziet er nog eens beter uit ook! Maar goed, over naar de Gezichtslotion.

Dr. Hauschka Gezichtslotion stimuleert ten eerste het zelfherstellend vermogen van de huid. Hij zorgt voor een frisse, gezonde en stralende teint. De Dr. Hauschka Gezichtslotion is de ideale vetvrije verzorging voor de normale, droge, gevoelige en rijpere huid. De samenstelling van heilzame plantenextracten als toverhazelaar en wondklaver bevordert de stofwisseling van de huid en zorgt voor een frisse, vitale uitstraling. Dr. Hauschka Gezichtslotion hydrateert en stimuleert het zelfherstellende vermogen van de huid.

Kwaliteit

(Gegevens van Dr.Hauschka)

  • natuurzuivere en biologische cosmetica, NATRUE en/of BDIH gecertificeerd
  • bevat geen synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • bevat geen minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG
  • dermatologisch getest op verdraagzaamheid
  • grondstoffen zijn zoveel mogelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt, dragen het Demeter-keurmerk of zijn afkomstig van Fair Trade projecten
  • bevat geen parfum

Hoe gebruik je het?

Hoe gebruik je dit product? Dat is heel eenvoudig. ‘s Ochtends en ‘s avonds spray je, na de reiniging van je zicht, de lotion en je hals. Druk deze vervolgens zachtjes in. Niet gaan wrijven en je hoeft de lotion ook niet te verwijderen met een wattenschijfje. Gewoon lekker laten intrekken en vervolgens je dag- of nachtverzorging aanbrengen.

Mijn oordeel

Ten eerste vind ik de geur echt verslavend heerlijk. Ik ben dol op natuurlijke, licht kruidige geuren – daar voldoet de Dr. Hauschka Gezichtslotion helemaal aan. Wel is het even wennen om de Dr. Hauschka Gezichtslotion niet als een toner te gebruiken. Niet afhalen met een wattenschijfje dus, maar laten intrekken.

Ik gebruik de lotion nu ruim een maand en ik merk dat het product echt wonderen voor mijn huid doet. Mijn huid is rustig en schoon en straalt echt. Ook is de lotion enorm zuinig per gebruik. Ik gebruik vier ‘pompjes’ per keer (twee maal per dag) en ben nog niet eens op een derde van de fles. Dus met een flesje doe je makkelijk 3-4 maanden. En pas op dat je vriendje hem niet inpikt: de Dr. Hauschka Gezichtslotion wordt ook geadviseerd aan mannen om na het scheren op het gezicht te sprayen…. Bescherm hem dus met je leven! (Of verstop hem op een slimme plek).

Dr. Hauschka Gezichtslotion 100 ml  €20,95. Te koop in de webshop of bij verkooppunten bij jou in de buurt.

Share This