Review: Dr. Hauschka Bronzing Powder

Review: Dr. Hauschka Bronzing Powder

Nu de zomer nu toch wel echt bijna voorbij is (snik), ga ik op zoek naar kleur. Want mijn gezicht begint alweer aardig bleekjes te worden. Nu ben ik zelf een fervent poedergebruikster en van een vleugje blusher schrik ik ook zeker niet.

Alleen bronzing powder en ik zijn tot nu toe geen goede vrienden. Vaak is de teint te donker of is de kleur te oranje, wat er niet uitziet bij mijn blanke, witte huidje. Nu mocht ik van Dr. Hauschka hun Bronzing Powder Limited Edition uitproberen, dus wie weet krijg ik er een vriend voor het leven bij…

Dr. Hauschka:

”Bronzing Powder geeft de teint een transparant bruine kleur die door de terracotta tint doet denken aan de mediterrane warmte. Zijde, wondklaver, toverhazelaar en salie helpen je huid bij kleine onzuiverheden.”

De bronzer komt in een bruin tasje, waarin je de poeder makkelijk mee kunt nemen zonder dat het doosje beschadigd, want geloof me, dat wil je niet. De prachtige illustratie van een dame in kleurige aquareltinten is gemaakt door de Duitse kunstenares Tina Berning uit Berlijn. Alleen al voor de opdruk wil je dit doosje bemachtigen, maar let op!! Het is dus een Limited Edition..

En dan de kleur. Eindelijk eens een bronzing powder waar het oranje niet vanaf knalt. En hele zachte, chique kleur. De kleur kun je gemakkelijk opbouwen, omdat het niet gelijk als een harde streep tekent in je gezicht. De bronzer kun je gemakkelijk aanbrengen met het bijgeleverde kwastje, dat heel zacht en prettig aanvoelt op je gezicht. De Bronzing Powder heeft een licht kruidige geur, ergens doet het mij denken aan gedroogde rozemarijn. Ik vind het heerlijk!

Biologisch

Nog even in het kort waarom ik een fan ben geworden van Dr. Hauschka (bron: Dr Hauschka)

– 100 % natuurlijke en/of biologische cosmetica, gecertificeerd volgens de NATRUE en/of BDIH keurmerken. – Is vrij van synthetische geur- en conserveringsmiddelen.

– Is vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG
– Wordt dermatologisch getest op verdraagzaamheid.
– Grondstoffen bijna uitsluitend afkomstig uit gecontroleerde biologische teelt, dragen het Demeter-keurmerk of zijn afkomstig van Fair Trade projecten
Deze Bronzing Powder is een absoluut een product dat nu regelmatig in mijn dagelijkse beauty routine terug zal komen. Een topproduct voor dames die een subtiele, lichte bronzer zoeken. Ik heb er een vriend voor dit najaar bij.
 
De Dr. Hauschka bronzing powder kost €21,50,-. Deze bronzing powder en andere producten van Dr. Hauschka kun je kopen in de webshop. Kijk hier voor alle verkoopadressen.
 
Share This