Review: Dr. Hauschka Amandel Douchecrème

Review: Dr. Hauschka Amandel Douchecrème

Wat is een overheerlijke voedende bodyolie nu zonder een minstens net zo lekkere douchecrème? Juist, niets! Of in ieder geval maar de helft van een perfect duo.

Gisteren testten we al de Bodyolie Amandel St. Janskruid voor je en vandaag is zijn ega aan de beurt: Dr. Hauschka Amandel Douchecrème. Lees je mee?

Dr. Hauschka Amandel Douchecrème

Aan amandel, de natuurlijke variant en niet de vieze zoete synthetische geur, zijn wij inmiddels verslaafd. We zijn dan ook zo benieuwd naar de douchevariant van deze geur. De strakke verpakking is chic en stijlvol als altijd en belooft meer. Wat zit er allemaal in de Dr. Hauschka Amandel Douchecrème? Een zee van amandelbloesems speelt allereerst met je zintuigen. Het romige schuim, met een hoge concentratie van hoogwaardige oliën, verzorgt en hydrateert je huid. Extracten van kweepeer en kweepeerzaad zorgen voor een milde reiniging van je huid. Breng de Dr. Hauschka Amandel Douchecrème aan op een vochtige huid.

Pitten van de amandelboom

Amandelen groeien aan een amandelboom, een boom die wel acht meter hoog kan worden. De amandel is een roosachtige en is naaste familie van de kers, de perzik, de abrikoos en van de roos. Wat eten wij eigenlijk van de amandel? Wij eten alleen het zaad van de amandel, het binnenste van een harde pit. Om die harde kern heen ligt een droog, groen en bitter (dus oneetbaar) vruchtvlees. Kan je nagaan hoeveel werk er is verricht voordat de amandelen in deze olie in dit flesje terecht kwamen!

Gisteren schreven we over de bijbehorende bodyolie die je dagelijkse douchemoment net even specialer maakt. Niet zo’n fan van olie? Dan kan je ook eens de Bodycrème Amandel proberen. En lichte crème die heerlijk geurt naar amandel, die rijk genoeg is maar toch ook snel intrekt. Een goed alternatief voor de olie – of heerlijk om met elkaar af te wisselen.

Dr. Hauschka Amandel Douchecreme, 200 ml, €12,50 is te koop via de webshop en bij verschillende verkooppinten bij jou in de buurt.

Bron en beeld: Dr. Hauschka

Share This