Review: Cayboo hamamdoek

Review: Cayboo hamamdoek

Een hamamdoek, een trend waar je deze zomer eigenlijk niet omheen kunt. Nu is een hamamdoek al fijn, maar een hamamdoek van de webshop Cayboo met een groot percentage bamboe is nog feel fijner! Waarom? Dat lees je hieronder!

Cayboo: bamboe

Ten eerste is bamboe een fantastisch natuurproduct. Bamboe groeit snel en heeft weinig nodig om te groeien. Bij Cayboo vind je bamboe in zijn meest veelzijdige vorm terug, zowel in snijplanken en horloges, maar ook in handdoeken en shirts. Een duurzaam materiaal waar ontzettend veel mee mogelijk is!

Hamamdoek

Ten tweede is de hamamdoek een echte musthave deze zomer. Wil je deze zomer geen gedoe met dikke handdoeken en strandlakens ? Neem dan een hamamdoek.  Gebruik deze multifunctionele doek voor een dagje aan het strand, tijdens de picknick, je saunabezoek of op vakantie. Ze zijn gemakkelijk op te rollen, licht in gewicht en dus ideaal om mee te nemen in je koffer of tas. De hamamdoek van Cayboo is een heerlijk soepele doek die je ook kunt knopen en wikkelen. Ideaal voor op het strand of aan het zwembad.

Strand

De collectie van Cayboo bestaat uit bamboehanddoeken met een percentage katoen (samenstelling 70%bamboe en 30% katoen). Ze voelen bijna aan als zijde en geven een mooi glansje. Ook de afmeting van de doek is zeer prettig: 90 x 180 cm, dus ook voor de grotere dames onder ons is deze handdoek uitstekend geschikt voor op het strand als handdoek of voor in de sauna. Voor een mooi prijsje (€ 19,95 !) is een mooie hamamdoek al van jou.

Nog een paar tips om jouw hamamdoek zo lang mogelijk mooi te houden:

  • was bamboe textiel niet hoger dan op 30 graden
  • gebruik bij het wassen GEEN wasverzachter, dan kan de vezel verstopt raken en aan zachtheid verliezen
  • bamboetextiel mag in de droger maar liever nog gewoon uithangen
  • strijken op normale temperaturen

Bron en beeld: Cayboo

Share This