Puur Baby Plaza op de Negenmaandenbeurs

Puur Baby Plaza op de Negenmaandenbeurs

Voor mij is de zwangerschap alweer een tijdje geleden, maar het blijft leuk om rond te kijken op de Negenmaandenbeurs, die deze dagen haar dertigste verjaardag viert. Naast de veelheid aan workshops, kledingverkoop en allerlei (on)nodige producten die een baby gedurende zijn of haar eerste levensjaar nodig heeft, vindt er een ontwikkeling plaats waar ik als ‘green mom’ erg blij mee ben: het Puur Baby Plaza wordt ieder jaar groter en groter: met als hoogtepunt absoluut dit jaar!

BabyBeGood

BabyBeGood is een community voor mama’s en papa’s met een mintgroen (fris en groen) hart. Zij
verzorgen de workshops in hun paviljoen op de Negenmaandenbeurs op de door hun verzorgde plaza: Puur Baby Plaza. Op de Negenmaandenbeurs delen zij namens de ASN Bank duurzame babydozen uit, leuk! Bij de stand van EkoPlaza kunnen (aanstaande) ouders echt lekkere babyvoeding proeven en testen in een waar testpanel. Ook zijn er veel babyverzorgingsproducten te krijgen, helemaal vrij van parabenen, kleurstoffen en andere stoffen die wij liever niet meer in huidverzorgingsproducten zien. Ook BabyCooking is van de partij: hier leer je hoe je zelf lekkere gerechten voor je baby vanaf zes maanden kunt bereiden.

Hipp

Ook de makers van de biologische babyvoedingslijn Hipp hebben een erg mooie stand, waar de potjes prachtig staan gespiegeld. Ook hier kun je als ouder proeven van de (heerlijke) hapjes en laten informeren over de diverse specialiteiten van het huis. Fijn is de biologische venkelthee, die speciaal is gecreëerd voor zuigelingen vanaf twee maanden tegen de alom zo gevreesde darmkrampje, zowel door de baby als door ouders.

Weleda

En een van de meest fijne stands op de Negenmaandenbeurs is die van Weleda. In deze prachtige, kleurige stand kun je kennis maken met het complete assortiment 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor moeder én kind. Voel, ruik en smeer de producten en laat je informeren door deskundig personeel. Leer meer over huidverzorging en massage voor jou en je baby in de speciale workshops (aanrader!) en probeer de producten ook thuis met onze beursaanbiedingen met ruim 40% korting. Dat is voordelig inslaan! Je kunt de Negenmaandenbeurs nog tot en met zondag 1 maart bezoeken.

Beeld: Negenmaandenbeurs

Share This