Opening: de Weleda Beauty Salon

Opening: de Weleda Beauty Salon

Soms wil je gewoon even ‘ontsnappen’ uit de drukte. Even helemaal tot rust komen met een ontspannende schoonheidsbehandeling kan dan wonderen doen. Vanaf september 2015 kun je hiervoor terecht in de gloednieuwe Weleda Beauty Salon middenin de natuur.

Weleda schoonheidsspecialiste Sandra van Amstel ontvangt je met open armen in haar gezellige Weleda Beauty salon midden in de Weleda-tuin. Bij elke behandeling gebruikt Sandra producten uit het Weleda-assortiment die helemaal zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoefte van het moment. Ze gaat hierbij na wat je huidbeeld is en geeft je ook persoonlijk advies. Zo ontdek je welke producten voor jou het meeste geschikt zijn en hoe je hier nadien ook thuis mee aan de slag kunt.

Badmelken

De ruim 90 minuten durende ontspanning in de Weleda Beauty Salon begint met een heerlijk verwarmend voetbad met een van de therapeutische badmelken. Daarna neem je plaats op een handgemaakte houten behandelstoel. Na een deugddoende massage van  je voeten en onderbenen kun je genieten van een complete reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling, inclusief massages, masker en heerlijk warme kompressen van zachte bamboe handdoeken. Na afloop heb je de unieke gelegenheid om door de prachtige tuin te wandelen of zittend op een bankje de ontspanning nog even op je in te laten werken.

Praktische informatie

De duur van een behandeling in de Weleda Beauty Salon is 90 minuten. De  vaste prijs van deze complete behandeling is € 79,50. Goed om te weten: betalen kan uitsluitend via PIN. Het adres van de Weleda-tuin is Platinastraat 161, 2700 AS in Zoetermeer

Interesse?

Wil jij deze unieke ervaring zelf beleven in de Weleda Beauty Salon? Dat kan! Je kunt een afspraak maken via deze link.

Beeld: Weleda

Share This