Massage bij Fontijn 2000 met Dr. Hauschka

Massage bij Fontijn 2000 met Dr. Hauschka

Weet je nog? In oktober besteedde ik aandacht aan de Dr. Hauschka en Piece of Health Life Style dagen: 22 en 23 november waren dagen vol ontspanning, inspiratie en informatie voor kanker en ex-kankerpatiënten. Deze Lifestyledagen vonden plaats op het Dr. Hauschka-hoofdkantoor in Rijswijk, maar ook bij therapeuten aan huis in heel Nederland. Je was namelijk in de gelegenheid om jezelf, een familielid, een vriendin of je buurvrouw op te geven voor een gratis behandeling, speciaal ontwikkeld voor  (ex)kankerpatiënten. Ik gaf mijn schoonmoeder op en zij genoot zondagmiddag van een heerlijke schoonheidsbehandeling bij Linde Fontijn van Fontijn 2000 in Diemen.

Moor Lavendel bodyolie

Mijn schoonmoeder heeft het momenteel als kankerpatiënt erg zwaar. Niet alleen is zij vaak erg vermoeid, maar heeft zij ook last van pijn, misselijkheid, en al van dat soort klachten wat er helaas bij komt kijken als je kanker hebt. Wij werden door Linde gastvrij onthaald in haar salon aan huis op de eerste verdieping. Mijn schoonmoeder mocht eerst lekker genieten van een warm voetenbad, terwijl Linde de behandeling van die dag uitlegde: veel massages, heerlijke ontspanning – en dat alles overgoten als het ware met de warme geur van Moor Lavendel, een bekende bodyolie van Dr. Hauschka. En toevallig ook nog eens de lievelingsgeur van mijn schoonmoeder!

Massage bij Fontijn 2000

Na plaats genomen te hebben in de massagestoel, wijdde Linde zich aan een uitgebreide voetmassage en nam de benen ook gelijk mee. Vervolgens verplaatste Linde zich naar het hoofd van mijn schoonmoeder, waar haar haren ‘even goed werden uitgestreken’, een punt waar spanning zich van nature ophoopt. ‘Op deze manier strijk ik de spanning uit het voorhoofd’, aldus Linde. Daarna werd het gezicht, het decolleté en de hals verwend met een heerlijk masker, en dat alles met op de achtergrond zachte natuurgeluiden en de heerlijke geur van de Dr. Hauschka-producten. Na een uur was de behandeling voorbij en merkte ik aan mijn schoonmoeder dat het haar echt goed had gedaan. Een uurtje voor zichzelf, pure ontspanning, omringd met heerlijke geuren en voorzien van fijne massages. Dank je wel Linde!

Ben je ook geïnteresseerd in een behandeling bij Linde thuis met Dr. Hauschka en/of Weleda? Je kunt haar bereiken volgens deze contactgegevens:

Fontijn 2000
Mariënburg 424
1112 WM Diemen
020-7740487
info@fontijn2000.nl
www.fontijn2000.nl

Ekoplaza

Ook leuk om te vermelden is dat Linde per 27 november (vandaag dus!) haar werkzaamheden uitbreid naar de grootste Ekoplaza van Nederland. Op de Stadhouderskade 93 in Amsterdam opent vandaag een Ekoplaza Conceptstore mét beautysalon. Linde werkt er met twee andere dames met Dr. Hauschka en Weleda. Komende donderdag t/m zaterdag is Linde aanwezig om mensen kennis te laten maken met de salon en de producten door middel van mini-behandelingen. Daarna zijn haar vaste werkdagen bij Ekoplaza donderdag en vrijdag van 10 tot 17:00 uur. Kom gezellig langs!

Beeld: Dr Hauschka

Share This