Maak je eigen water met een smaakje: Fruit Infuser

Maak je eigen water met een smaakje: Fruit Infuser

Water drinken we met z’n allen steeds vaker. Maar acht glazen op een dag kan wel eens je oren uitkomen. Met thee maak je een hoop goed, maar soms wil je echt even iets anders. En dan zit je vaak toch met de vraag: wat drink ik dan? Water met een smaakje is dan een fijn alternatief en als je het zelf maakt ook nog eens super gezond.

Water met smaakje

Voeg aan deze waterfles van Fruit Infuser fruit, groente of kruiden toe en je waterbeleving verandert compleet. Fruitwater maak je makkelijk zelf thuis: vaak kun je met citroen, limoen en groene kruiden al een heel eind komen. Maar misschien wil je jouw zelf gebrouwen fruitwater ook op je werk drinken – dan is de meeneemwaterfles van Fruit Infuser echt een topper! Want die kan zelfgemaakt fruitwater vervoert niet zo erg gemakkelijk en in een plastic flesje wordt de smaak toch vaak een beetje anders.

Fruit Infuser

Deze mooie design waterfles van Fruit Infuser bevat een speciaal compartiment voor stukjes fruit, groente of kruiden. Door het compartiment blijven de vruchten mooi in het midden van het water. Hierdoor smaakt niet alleen de laatste slok naar de verse producten, maar de gehele fles. Ook zorgt het compartiment ervoor dat er geen pitten in het drinkwater terecht komen. De flessen hebben een modern ontwerp en zijn makkelijk mee te nemen. Bovendien kan je gemakkelijk ijs toevoegen aan het water in de drinkfles.  De inhoud van de Fruit Infuser is 700 milliliter.

De waterfles van Fruit Infuser is verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, rood en blauw) en kost €14,95.

Beeld: Fruit Infused via Amazon

Share This