Lavera Colour Intense Lipstick: review

Lavera Colour Intense Lipstick: review

Wij van Planetfem houden van natuurlijke make-up merken en reviewen regelmatig een artikel waar wij van denken dat het deel uit zou kunnen maken van jouw dagelijkse, groene beauty routine. Want voor een uitgesproken look of een natuurlijke dag make-up hoef je echt niet langer meer naar de bekende beautymerken te grijpen. Kies voor groen!

Natuurlijke dag make-up

De decoratieve en natuurlijke cosmetica van Lavera voorziet in al je make-up behoeftes als je kijkt naar het kleurenpalet, dat ook nog eens regelmatig wisselt en wordt uitgebreid met nieuwe, trendy kleuren. Of het nu gaat om een natuurlijke dag make-up, een discrete zakelijke look of een avondje uit is, met Lavera kun je alle looks creëren die jij wilt, passend bij het moment en het tijdstip van de dag.

In de lipverzorging categorie vind je veel varianten,  met de keuze uit delicate tinten, fruitig geurende lippenbalsems, transparante gloss voor volumineuze lippen, zachte Brilliant Care Lipstick voor een zijdeachtige kleur, of dekkende kleuren Intense Lipsticks voor knallende lippen. En afhankelijk van je stemming, kun je kiezen uit één van de vier kleurenpalletten Harmonic, Colourful, Playful en Energetic. Wauw!

Colour Intense Lipstick

Maar vandaag hebben wij het over de Colour Intense, de Coral Flash 22 om precies te zijn. Voor mij is een lipstick perfect als ik er geen uitgedroogde lippen van krijg en de kleur spectaculair is en mooi blijft zitten. Bij het opbrengen is mij een ding al duidelijk: wat een knalkleur deze Coral Flash, geweldig! Opvallend, maar toch subtiel. In slechts een laagje dekt de Colour Intense Lipstick ontzettend goed en heb je een prachtig resultaat.

Musthave!

Deze kleur maakt in een keer je hele dag goed. Niet zo lekker geslapen en geen zin om het accent op je ogen te leggen? Kies dan voor deze Colour Intense Lipstick! Mijn lippen voelen na een dagje gebruik helemaal niet droog en schraal aan. En de kleur blijft mooi zitten. Ja, hij geeft wel af als je uit een kopje drinkt en nee, hij blijft geen tien uur lang zitten, maar hij blijft mooi aanwezig. Een groene beauty musthave voor jouw make-up tasje! De Colour Intense Lipstick komt in meerdere kleurvarianten.

De adviesverkoopprijs is € 11,35. Hier check je de winkels waar Lavera wordt verkocht.

Share This