Kom in de stemming: Sissy-Boy kerstmarkt

Kom in de stemming: Sissy-Boy kerstmarkt

De kerstdagen zijn weer in aantocht en ook dit jaar organiseert Sissy-Boy een hele leuke Kerstmarkt. In een gigantische kersttent op het Amstelveld in Amsterdam vind je een meterslange kersttafel waar je ook nog eens heerlijk aan kunt eten en drinken.

Gezelligheid in de Sissy-Boy Kersttent

Laat je inspireren door de meterslange gestylde kersttafel in de kersttent op het Amstelveld! De tafel die samen met de zorgvuldig geselecteerde standhouders is aangekleed, geeft direct het bijzondere kerstgevoel. Hebberig geworden van al het moois? Alle spulletjes kun je vervolgens gaan shoppen bij de diverse marktkraampjes, waar je gegarandeerd het perfecte kerstcadeau vindt! Natuurlijk zijn ook de eigen collecties van het merk, Sissy-Boy Homeland, Fashion en Vintage Finds, op de markt te vinden. Daarnaast is er heerlijk eten van Nel, Sissy-Boy Daily en Pluk en worden er buiten unieke broden gemaakt door Vuurbrood.

Kerstfilms, muziek en nanny’s

Wat is Kerst zonder heerlijke feel good films? Heb je lekker rondgestruind op de markt, dan kun je dit jaar afsluiten met een middagje hangen en kerstfilms kijken in de Sissy-Boy filmtent. Ook dit kerstparadijs is volledig aangekleed met de leukste items uit de Sissy-Boy Homeland collectie en items van de standhouders. Heerlijk relaxen met vrienden tussen de zachte kussens, onder het genot van een glas glühwein of heerlijke warme choco. Oh…en voor de mensen die na het struinen op de markt juist nog heel veel energie hebben zijn er optredens van The Maestro’s en The Manhattan Babies!

Twijfel je of je je kids mee wilt nemen? Doen! Want tussen 10 uur en 14 uur staan de nanny’s van Compananny klaar om leuke, creatieve dingen met ze te doen!

Sissy Boy kerstmarkt

Zaterdag 12 december 2015

Van 10:00 tot 17:00 uur

Amstelveld, Nel & Duif

Toegang gratis

Bron en beeld: Spice PR

Share This