Hebben: Dr. Hauschka Eyeshadow Palet – limited edition

Hebben: Dr. Hauschka Eyeshadow Palet – limited edition

Een echte bestseller van Dr. Hauschka – de klassieke Eyeshadow Palet. Ongelooflijk knap hoe je slechts met een kleurenensemble van vier zoveel verschillende schakeringen kunt creëren, die passen bij iedere vrouw en op ieder moment van de dag. Deze publiekslieveling is nu tijdelijk als Limited Edition verkrijgbaar.

Het Dr. Hauschka Eyeshadow Palet is slechts voor korte tijd beschikbaar als Limited Edition, inclusief een handig penseeltje waarmee je kleuren kunt opbrengen en met een spiegeltje.

Vier kleuren voor alle soorten looks

Met deze vier kleuren (sand, light brown, soft grey, anthracite) creëer je echt alle looks die je maar wilt: ga overdag voor de ‘nude-look’, maar je kunt het ook bonter maken door een look te creëren voor tijdens een etentje of een gala. Eigenlijk heb je niets meer nodig dan deze vier kleuren: met deze alleskunners maak je iedere look die je maar wilt, van subtiel tot uitgesproken.

Stijlvol en chique

De kleuren uit het Dr. Hauschka Eyeshadow Palet brengen zeer gemakkelijk aan – je hoeft geen zakdoekje onder je ogen te houden, de kleuren ‘kruimelen’ niet en blijven prachtig zitten. Ook hebben de oogschaduwkleuren een matte finish, waardoor je er niet bijloopt als een kerstballetje. Erg stijlvol en chique.

Wondklaver en toverhazelaar

De formules van de oogschaduwen bieden een zachte verzorging voor je huid dankzij ingrediënten als beschermende zijde, verzachtende zwarte thee en kostbare extracten van de wondklaver en de toverhazelaar.

Wenkbrauwpoeder behoort ook tot het verleden met de Dr. Hauschka Eyeshadow Palet. Met het nieuwe dubbelzijdige penseel van echt ponyhaar kun je met de ene kant van de kwast je oogschaduw aanbrengen en met de andere kant je wenkbrauwen net dat extra accentje meegeven.

Handig voor de niet zulke grote make-up wonders onder ons: het palet komt ook met een instructie voor het creëren van maar liefst vier verschillende looks. Excellent!

Dr. Hauschka Eyeshadow Palet

De Limited Edition Dr. Hauschka Eyeshadow Palet is vanaf 15 augustus verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs is 28,95.

Kijk voor een verkooppunt bij jou in de buurt op www.drhauschka.nl of bestel hem via de uitgebreide webshop.

Bron en beeld: Dr. Hauschka

 

 

Share This