Getest: Weleda Voetbalsem

Getest: Weleda Voetbalsem

Met warm weer heb je snel last van opgezette en zweterige voeten. Ook na een flinke wandeling kunnen je trouwe onderdanen vermoeid en zelfs branderig aanvoelen. Wat jouw voeten nodig hebben, is een heerlijk voetenbadje en vervolgens een verwenbehandeling met een rijke balsem.

Vandaag testen we voor jou de Weleda Voetbalsem, 100% gecertificeerd natuurlijk. Lees je mee?

Relax met een voetenbad

Zeker in de zomer moet je goed op de conditie van je voeten letten. Ontsierende eeltplekjes willen we niet en tijd om naar de pedicure te gaan hebben we ook niet altijd. Eerste Hulp bij Vermoeide Voeten: plan voor jezelf een heerlijk relaxmomentje in met een voetenbad. Gooi er wat van je favoriete douche product in of een speciaal product voor de voeten. Ter verzachting is zoete amandelolie heerlijk. Last van een vol hoofd met allerlei gedachten? Doe dan eens wat zeezout in je bad. Het helpt je om weer te aarden. Gewoon doen!

Frisse Weleda Voetbalsem

Na je voetenbadje kun je je voeten heerlijk insmeren met een verzorgende balsem. De Weleda Voetbalsem ruikt om te beginnen heerlijk. Wrijf je voeten er goed mee in na het badderen, het liefste als de huid nog een klein beetje vochtig is. De balsem laat je ontspannen en zorgt dat je voeten ongelofelijk fris ruiken. Wolwas en leemaarde nemen het vocht van je voeten op waardoor ze droog blijven, mirre vitaliseert en calendula zuivert de huid. Wolwas en olijfolie verzorgen en beschermen je voeten.

Dag vermoeide voeten

De etherische oliën van rozemarijn, lavendel en sinaasappel verfrissen en ruiken ongelofelijk lekker in deze combinatie. De Weleda Voetbalsem smeert ontzettend goed uit, je hebt er dan ook weinig van nodig. Van vermoeide voeten heb je geen last meer: die vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon. Als je van natuurlijke producten en geuren houdt, is deze balsem absoluut het proberen waard: een dikke 9 wat ons betreft.

Weleda Voetbalsem 75 ml €9,99. Kijk hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

 

Share This