Getest: Weleda Berken Douchepeeling

Getest: Weleda Berken Douchepeeling

Zomer betekent tijd om te scrubben. Verzorg je velletje goed tijdens de zomermaanden om een mooi, bruin velletje te creëren waar je nog wekenlang plezier van hebt. Maar wat is nu een goede scrub of peeling om je huid zacht mee te scrubben? Natuurlijk kun je een basisscrub ook zelf maken, maar het is ook heerlijk om jezelf af en toe te verwennen met een ‘echte’ scrub van een natuurlijk merk. Planetfem testte voor jou de Weleda Berken Douchepeeling. Lees je mee?

Weleda Berken Douchepeeling verfijnt het huidbeeld met unieke, fijne wasparels uit natuurlijke carnauba- en bijenwas. De wassen zorgen voor een milde peeling en hebben intensief verzorgende eigenschappen. Het olie-extract van berkenblad stimuleert de afvoer van afvalstoffen in de huid. Etherische oliën van o.a. pompelmoes, sinaasappel en cipres zorgen voor een frisse geur.

Weg met dode huidcelletjes

Je kunt de Weleda Berken Douchepeeling 1 à 2 keer in de week gebruiken in plaats van je normale douche product. Neem een kleine hoeveelheid douchepeeling in je hand nemen (of op een washandje) en masseer het goedje licht in. Spoel de scrub vervolgens grondig af met water.

Parels van bijenwas

Dode huidcelletjes worden op deze manier op een milde wijze verwijderd. Ook wordt je huidvernieuwing gestimuleerd. De parels zijn niet van plastic gemaakt, maar van carnauba- en bijenwas: vriendelijk voor het milieu dus, want de parels, net als alle andere stoffen in het product, zijn biologisch afbreekbaar. Je huid voelt aanmerkelijk zachter aan en ruikt heerlijk mild naar… berk!

Berkenbladeren

Waarom is berk zo goed voor je huid? Berkenbladeren zijn rijk aan flavonoïden en looistoffen. Ze activeren de stofwisseling van de huid. De extracten lenen zich uitstekend voor producten die de huid gladder maken en de versteviging van het bindweefsel ondersteunen.

Weleda Berken Douchepeeling 150 ml €9,99. Vind hier een verkooppunt van Weleda bij jou in de buurt.

 

 

Share This