Getest: Dr. Hauschka Nacht Serum

Getest: Dr. Hauschka Nacht Serum

Sssstt.. dit fantastische product is pas vanaf 1 mei in de winkel verkrijgbaar.. maar Planetfem testte het nieuwe Nacht Serum van Dr. Hauschka al voor je uit. Een serum dat zo fris ruikt als.. appeltjes! En die zitten ook echt in dit nieuwe serum voor de nacht. Lees mee over mijn bevindingen van dit geweldige nieuwe product van Dr. Hauschka.

Dr. Hauschka Nacht Serum

Eerst even de feiten. Dr. Hauschka introduceert een nieuwe vetvrije basisnachtverzorging; het Dr. Hauschka Nacht Serum. Dit nieuwe product ondersteunt de huid tijdens de nacht bij de ademhaling en het herstellen van haar vochtbalans. ’s Nachts heeft je huid geen bescherming nodig tegen milieu-invloeden, maar wel optimale omstandigheden om uit eigen kracht te kunnen regeneren. Dr. Hauschka Nacht Serum stimuleert het zelfherstellende vermogen van de huid, waarbij cellen worden vernieuwd en afvalstoffen worden uitgescheiden. Belangrijkste ingrediënt is de appel: hij helpt je huid zichzelf open te stellen voor nachtelijke herstelprocessen, zodat die er ’s ochtends stralend en fris uit ziet.

Rozenappel

In het nieuwe nachtserum van Dr. Hauschka wordt een nieuw gewas gebruikt, de rozenappel. Annette Greco, Directeur Plantaardige Ontwikkeling bij Dr. Hauschka: “Voor de nieuwe productformule worden vers geoogste bloesems envruchten verwerkt door middel van een speciaal ontwikkelde methode. De rozenappels worden lokaal en op biologische wijze geteeld. De heilzame samenstelling wordt verrijkt met plantaardige ingrediënten zoals toverhazelaar. Deze voortreffelijke bestanddelen versterken de huid.”

Nacht Serum nodigt de huid uit tot nachtelijke activiteit. Het wordt snel opgenomen, houdt het vochtniveau van de huid op peil en zorgt ervoor dat de huid zacht aanvoelt. De aromatische samenstelling helpt de huid tijdens de nachtelijke rust om haar natuurlijk evenwicht te herstellen. De volle kracht van de rozenappel in Dr. Hauschka’s Nacht Serum belooft te verfrissen, te verkwikken en te vitaliseren.

Getest!

En wat vond ik van het nieuwe Nacht Serum van Dr. Hauschka? Heel kort gezegd: een weldaad voor mijn gezicht. Eerst moest ik even wennen aan de ultralichte textuur van dit serum, dat heel anders is (lichter) dan de crèmes die ik normaal gesproken van dit prachtige merk gewend ben.

Ik gebruik het Nacht Serum nadat ik mijn huid heb gereinigd met de Gezichtslotion en het Gezichtswater. Als je het serum aanbrengt, voelt het alsof je huid een beetje strak trekt, maar dat gevoel verdwijnt snel.

In de koude winterdagen was het serum ‘s nachts niet genoeg voor mij, dus mengde ik het Nacht Serum met de Rozen crème. En het resultaat.. is verbluffend. Ik gebruikte het serum en ik zag direct na de eerste nacht een enorm verschil. Mijn huid straalde weer, zag er verfrist en verkwikt uit. Het Dr. Hauschka Nacht Serum doet wat het belooft. En die geur… daar ga je van watertanden, zo heerlijk fris! Wordt dit product jouw nieuwe beautygeheim?

Bron en beeld: Dr. Hauschka

Het Nacht Serum is vanaf 1 mei verkrijgbaar in de winkel en via de webshop van Dr. Hauschka.

Share This