Ga jij naar het Happinez festival?

Ga jij naar het Happinez festival?

Deze nazomer gaat het weer gebeuren: het Happinez Festival! Ook deze keer belooft het festival weer helemaal ‘Happinez’ te worden. Je kunt net als in 2013 rekenen op een inspirerend programma met bekende sprekers uit binnen- en buitenland, workshops, yoga, muziek en natuurlijk lekker eten en drinken.

Het festival vindt plaats op het sfeervolle eiland Fort Voordorp bij Utrecht. Vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 september wordt het Happinez Festival gevierd in Groenekan. Enkele sprekers zijn inmiddels bekend en het belooft een interessante line-up te worden…

Tijn Touber

Wie kun je gaan zien tijdens het Happinez festival? Wat dacht je van Tijn Touber? Zijn publiek door middel van muziek terugbrengen bij een verloren paradijs in zichzelf, dat is de intentie van inspirator, meditatieleraar en Happinez-columnist Tijn Touber op het festival.

Johan Noorloos

Of misschien bezoek je wel een lezing van Johan Noorloos. ‘Misschien zijn de dingen die we wegstoppen wel verborgen schatten’, zegt Johan. In zijn lezing gaat hij met je op zoek naar die schatten. Daarbij maakt hij gebruik van de yogafilosofie en van verschillende meditatietradities, omdat hij je wil laten ervaren dat yoga niet ophoudt bij het oprollen van de yogamat. Naast zijn lezingen geeft Johan Noorloos op het Festival ook inspirerende yoga-lessen.

Arjan Erkel

Laat je overrompelen door het levensverhaal van Arjan Erkel. Tijdens zijn werk voor Artsen Zonder Grenzen in Dagestan werd hij ontvoerd door rebellen, die hem twintig maanden vasthielden. In die periode leerde hij hoe groot zijn eigen veerkracht was en hoe belangrijk het is om in elke situatie vast te houden aan je eigen doelen. Zijn verhaal inspireert je om te ervaren wat echt vrij zijn betekent.

Arita Baaijens

Voor de avonturiers onder ons: je mag het verhaal van Arita Baaijens absoluut niet missen. Arita reisde af naar het Siberische Altajgebergte om daar het mythische paradijs Shambhala te zoeken. Na talloze vergeefse pogingen vond ze het vorig jaar op een onbewoonde, heilige hoogvlakte. Wekenlang trok ze te paard door het gebied, met haar zintuigen wijd open. De ervaringen die ze er opdeed, brachten haar weer terug bij zichzelf en zetten haar leven weer op de rails.

Meer informatie: neem een kijkje op de site van het Happinez Festival. Hier koop je je tickets.

Bron en beeld: Happinez

 

Share This