EnergyUp Café tegen de winterdip

EnergyUp Café tegen de winterdip

Vanaf vandaag zijn diverse Starbucks winkels in Nederland omgetoverd tot EnergyUp Cafés. Tot en met 28 februari zijn deze winkels uitgerust met de Philips EnergyUp lampen, om zo Starbucks bezoekers een extra dosis energie te geven om de winterdip te overwinnen.

Het is een bekend verschijnsel in deze periode van het jaar:  het gevoel dat je weinig energie hebt. Zeker in de wintermaanden wanneer de dagen donker zijn is het lang niet altijd mogelijk om voldoende daglicht tot je te nemen. Het is al langere tijd bekend dat dit van belang is voor een goede energiehuishouding, humeur en welzijn.

Wil je de Philips EnergyUp lamp zelf ervaren dan kan je tijdens de winterdagen naar diverse Starbucks winkels voor een extra dosis energie.

Planetfem - winterdip VITALIGHTDe lamp gebruikt de kracht van natuurlijk daglicht om zo de de energievoorraad aan te vullen en alertheid en het humeur te verbeteren. Dit maakt het EnergyUp Café de perfecte hangout en werkplek om je batterij weer op te laden onder het genot van een goed kopje koffie.

Wil je echt structureel je winterdip te lijf gaan dan kan je de Philips EnergyUp lamp ook zelf aanschaffen. Je zult dan dagelijks 20 tot 30 minuten de lamp aan moeten zetten en deze op armlengte positioneren zodat het licht in de ogen schijnt.

Heb je interesse en ook zin in een gratis kopje koffie dan kan je hier een voucher downloaden.

 

Locaties EnergyUp Café:

Starbucks The Bank, Rembrandtplein – Utrechtsestraat 9 Amsterdam
Starbucks Overtoom – Overtoom 72, Amsterdam
Starbucks Hollandse Toren – Hollandse Toren 97, Utrecht
Starbucks Grote Markt – Grote Markt 44, Den Haag
Wanneer: 25 januari – 28 februari 2016

Share This