Durf! In balans met Yoga Girl

Durf! In balans met Yoga Girl

Het ziet er bij haar allemaal zo gemakkelijk uit. Een handstand vanuit het niets tegen een boom of zelfs op een surfboard. Maar schijnt bedriegt – yoga girl Rachel Brathen heeft een heftig leven achter de rug.

Prachtige kiekjes in de natuur of tijdens een wandeltocht met haar honden: yoga girl Rachel Brathen ademt blijdschap en tevredenheid uit. Maar ook over de zwarte bladzijden in haar leven is ze heel openhartig en laat ze duidelijk zien dat er geen zwart zonder het wit kan bestaan in het leven van een mens.

Yogareis

In haar boek, dat heel toepasselijk Yoga Girl heet (zoek haar maar eens op op Instagram Rachel heeft inmiddels meer dan 1,5 miljoen volgers van werkelijk over de hele wereld) vertelt ze over haar eigen yogareis, legt ze verschillende yoga oefeningen uit en deelt ze haar inzichten over het vinden van balans in je leven.
Rachel Brathen, beter bekend dus als Yoga Girl, is in korte tijd uitgegroeid tot een internationale yogalebrity. Meer dan een miljoen mensen volgen haar trouw op Instagram, om een glimp op te vangen van haar inspirerende, hippe en gezonde leven op het Caribische eiland Aruba. Het boek Yoga Girl beschrijft haar reis van een chaotische en zelfdestructieve jeugd naar een nieuw leven waarin yoga en meditatie een hoofdrol spelen.

In het boek vertelt Rachel hoe ze yoga ontdekte als de weg naar een vrijer, gezonder leven. Het is een inspirerend en kleurrijk boek dat Rachels bijzondere levensverhaal, haar yogaoefeningen en heerlijke recepten samenbrengt, gefotografeerd in een paradijselijke omgeving.

Diep ademhalen

Volgens Rachel bereik je balans door snelheid te minderen, diep adem te halen en je lichaam en wat het nodig heeft te begrijpen. Door jezelf te accepteren zoals je bent en van jezelf te houden. En zo is het!

Het boek Yoga Girl van Rachel Brathen is hier verkrijgbaar.

Share This