Dr. Hauschka op het Happinez Festival 2015

Dr. Hauschka op het Happinez Festival 2015

Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 september 2015 vindt voor de derde keer het Happinez Festival plaats op het sfeervolle eiland Fort Voordorp vlakbij Utrecht. Dr. Hauschka verzorgt deze drie dagen make-up workshops.

Maak tijdens het festival kennis met deze mooie natuurcosmetica. Heb je een toegangsbewijs voor het festival en wil je je direct inschrijven voor één van de workshops van Dr. Hauschka? Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

Happinez x Dr. Hauschka

Volgende week gaat het weer gebeuren: het Happinez Festival! Ook deze keer belooft het festival weer helemaal ‘Happinez’ te worden. Je kunt net als in 2013 rekenen op een inspirerend programma met bekende sprekers uit binnen- en buitenland, workshops, yoga, muziek en natuurlijk lekker eten en drinken. Het belooft een interessante line-up te worden…

Tijn Touber

Wie kun je gaan zien tijdens het Happinez festival? Wat dacht je van Tijn Touber? Zijn publiek door middel van muziek terugbrengen bij een verloren paradijs in zichzelf, dat is de intentie van inspirator, meditatieleraar en Happinez-columnist Tijn Touber op het festival.

Arjan Erkel

Laat je overrompelen door het levensverhaal van Arjan Erkel. Tijdens zijn werk voor Artsen Zonder Grenzen in Dagestan werd hij ontvoerd door rebellen, die hem twintig maanden vasthielden. In die periode leerde hij hoe groot zijn eigen veerkracht was en hoe belangrijk het is om in elke situatie vast te houden aan je eigen doelen. Zijn verhaal inspireert je om te ervaren wat echt vrij zijn betekent.

Arita Baaijens

Voor de avonturiers onder ons: je mag het verhaal van Arita Baaijens absoluut niet missen. Arita reisde af naar het Siberische Altajgebergte om daar het mythische paradijs Shambhala te zoeken. Na talloze vergeefse pogingen vond ze het vorig jaar op een onbewoonde, heilige hoogvlakte. Wekenlang trok ze te paard door het gebied, met haar zintuigen wijd open. De ervaringen die ze er opdeed, brachten haar weer terug bij zichzelf en zetten haar leven weer op de rails.

Aanmelden workshop

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld via deze link http://www.drhauschka.nl/happinez/, ontvang je een bevestigingsmail met de gegevens.

Beeld: Happinez

Share This