Doen: YogaFest

Doen: YogaFest

Yogaliefhebbers, opgelet! Komend weekend, 6 en 7 juni, kun je je helemaal uitleven tijdens het YogaFest in Amsterdam. Hier komen body, mind & soul samen op een unieke locatie in de stad: de Houthavens. Deze creatieve locatie wordt dit weekend omgetoverd tot een ware Zen-locatie: schepen trekken er aan je voorbij terwijl je uitkijkt over het water van het IJ. Zo makkelijk ben je nog nooit in een relaxte stemming gekomen…

Yoga, beauty en wellness

Welke leraren leren je dit weekend werken aan je yogahoudingen? Onder andere Katiza Satya, Johan Noorloos, Mika de Brito, Skadi van Paasschen en Eva Ugolini zullen aanwezig zijn tijdens YogaFest en je onderwijzen. Maar naast de workshops is er ook ruimte voor muziek en voor beauty. Laat je verwennen met een mooie make-over in de stand van Dr. Hauschka. Internationale geroemde make-up artist Karim Sattar trakteert je op een professionele make-over. Hij werkte mee aan grote producties voor Vogue, Marie Claire en Cosmopolitain. Dat belooft veel goeds!

Na een make-over trakteer j  jezelf op een massage in The Massage Tent. Ideaal voor de broodnodige ontspanning, zodat je optimaal mee kunt doen aan de yogalessen. In de shopping lane verwen je jezelf op mooie beautyproducten, inspirerende boeken en fijne yoga gadgets. En alles is natuurlijk gelardeerd met geweldige theeën, gezonde sapjes en heerlijke biologische gerechten die je op je gemak kunt nuttigen.

80 yogaworkshops

Hoe kom je aan tickets? Verwen jezelf met een ticket voor twee dagen. Maar natuurlijk kun je ook een dagticket kopen. En wat krijg je daar allemaal voor terug? Dertig nationale en internationale leraren, 80 (!) yogaworkshops, meditatie, muziek en wellness. Als dit geen moment is om jezelf een pauzemoment te gunnen…. doen!

De prijzen voor YogaFest:

Standaard Weekend ticket, € 120,-

Ticket voor de hele zaterdag, € 75,-

Ticket voor zaterdag tot en met 20.00u, € 55,-

Ticket voor zaterdagavond (vanaf 17.oo uur), € 25,-

Ticket voor zondag, € 55,-

Tickets koop je hier.

 

Bron en beeld: YogaFest

 

Share This