Doen: Dr. Hauschka make-up workshop

Doen: Dr. Hauschka make-up workshop

Een paar uurtjes bezig zijn met de beste make-up tips voor een au naturel look: je kunt je vrije zondagmiddag een stuk slechter spenderen. Had ik even de mazzel om op Moederdag mee te mogen doen met een goede vriendin aan een Dr. Hauschka make-up workshop in het luxe Conservatorium Hotel in Amsterdam!

Dr. Hauschka make-up workshop

Een prachtige locatie, passend bij een nog mooier merk. Aan een tafel vol enthousiaste dames begint het professionele Dr. Hauschka visagistenteam aan de Dr. Hauschka make-up workshop. Eerst krijgen we uitgebreide informatie over de geschiedenis van het merk en de filosofie achter de producten. Na deze korte, maar heldere introductie is het tijd om zelf aan de slag te gaan. In tien stappen kom je iedere dag tot een prachtig resultaat met zo min mogelijk producten. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar met deze mooie producten tover je iedere dag binnen een paar minuten een stralende look tevoorschijn.

Egale huid

Om te beginnen is je dagcrème de basis. Naast de prachtige demonstratiemeubels staan alle dagcrèmes netjes opgesteld en maak je gemakkelijk je keuze. Kun je niet kiezen? Een visagiste helpt je direct met het uitzoeken. Dan de foundation: daar ben ik al fan van sinds een tijdje, helemaal nu de samenstelling recent is veranderd. Ook voor dames met een gevoelige huid zijn de foundations van Dr. Hauschka een uitkomst. Geen pancake-gevoel, geen kleurverschillen of een droge, trekkerige huid: een mooi, egaal resultaat is wat je krijgt.

Goodie bag

Natuurlijk worden de concealer en de finishing powder niet overgeslagen voor een optimaal resultaat. En dan de ogen. De prachtige volume mascara’s (aanrader: aubergine, voor een dagje wat anders!) maken je ogen prachtig en met een lijntje gezet door de super zachte kajal eyeliners zie je er iedere dag fris en mooi uit. Wat meer tijd over? Kies dan voor twee prachtige oogschaduwkleuren. Een blusher mag, maar hoeft niet als je al tevreden bent met het resultaat. En dat resultaat, dat mag er zeker zijn. Binnen twee uur krijg je een perfecte introductie in het merk Dr. Hauschka en leer je hoe je jezelf binnen 10 stappen natuurlijk opmaakt met zo min mogelijk producten. En als klap op de vuurpijl vertrek je ook nog eens met een goed gevulde goodie bag naar huis!

YogaFest

Dr. Hauschka verzorgt door heel Nederland en België demonstraties en workshops gezichtsverzorging en make-up. Op zaterdag 6 en zondag 7 juni vindt het YogaFest plaats in Amsterdam. YogaFest is een 2-daags internationaal yogafestival waar body, mind & soul samenkomen op een bijzondere plek namelijk op de Houthavens van Amsterdam. Dr. Hauschka heeft speciaal voor dit unieke festival haar internationale make-upartist Karim Sattar uitgenodigd om tijdens dit weekend make-up shows en make-overs te verzorgen. Ook organiseert Dr. Hauschka ontspannende workshops met hun make-up en kun je terecht voor persoonlijk huidadvies. In juni en juli staan nog een aantal workshops gepland, dus aarzel niet en schrijf je in!

Bron en beeld: Dr. Hauschka

 

Share This