Detox recepten

Detox recepten

Detox recepten zijn echt handig en leuk als je serieus werk wil gaan maken van detoxen of ontgiften. Detoxen is eigenlijk niets anders dan het reinigen van het lichaam van afvalstoffen of gifstoffen.

Een aantal jaar terug verscheen hierover het boek ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’ van Jacqueline van Lieshout. Dit boek, ruim voorzien van detox recepten, was een bestseller.

Eyeopener

Nu is er een totaal herziene editie van ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’. Het is een eyeopener voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt. Jacqueline van Lieshout is dé detox coach van Nederland. Ze heeft al meer dan 30.000 mensen op weg geholpen naar een gezond en energiek leven. Op 25 april verschijnt de totaal herziene editie van dit populaire detoxboek, met heel veel nieuwe detox recepten en daarnaast veel extra informatie. Dat alles onder het motto ‘Je bent wat je eet’.

Detoxen? We schreven er al vaker over. Voor veel mensen betekent dit lijden en afzien, vieze sapjes drinken en op stengels bleekselderij knagen. Om na een week alweer te smachten naar pizza en een fles Sauvignon Blanc. Dit boek leert je een andere manier van detoxen die blijvend effect heeft. Het gaat om het opruimen van je voedingspatroon, kritisch kijken naar wat erin gaat en wat dit je nu oplevert. Wat staat er eigenlijk in de supermarkt en in je (koel)kast? Wat betekenen de lijsten met ingrediënten op de verpakking en wil je nog klakkeloos die boodschappen in je kar gooien? Kijk naar jezelf, ben je geworden wat je eet?

Nieuwe kijk

Ondanks vele diëten blijken we toch nog steeds dikker, zieker en depressiever te worden. Tijd voor een nieuwe aanpak en die vind je in dit boek. Jacqueline van Lieshout leert je in slechts 28 dagen op een andere manier naar je eetpatroon kijken. Sluit een aantal producten uit, eet zo puur mogelijk en leer waanzinnig lekker en makkelijk koken en eten. Je zult ervaren dat alles wat je binnenkrijgt effect heeft op jezelf en hoe je dit na de vier weken ook zult blijven toepassen. De heerlijke detox recepten in het boek maken het je extra makkelijk.

Detox receptenSerieus

Dit boek gaat je inspireren om beter te kiezen en te kopen om vervolgens veel meer te genieten. Deze totaal vernieuwde versie van Jacqueline’s bestseller In 28 dagen van gifbelt naar tempel is een boek vol met detox recepten voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt en zich graag bewust fit, blij en gezond wil voelen.

Jacqueline van Lieshout (1974) is detox coach. Na een carrièreswitch uit de zakelijke wereld startte zij een school voor massagetherapie. Ze raakte geïnspireerd door de vragen en twijfels van haar cursisten over voeding. Ondanks alle beschikbare boeken en kennis bleken er steeds meer onduidelijkheden te zijn.Na een intensieve studie schreef Jacqueline in 2010 een boek over haar kijk op ons eetpatroon: In 28 dagen van gifbelt naar tempel. Het werd al snel een bestseller. Hierna volgden nog vier boeken, een cursus voor detox coaches en detox retreats. Jacqueline wordt geprezen om haar nuchtere aanpak en positieve resultaten.

In 28 dagen van tempel naar gifbelt | Jacqueline van Lieshout | ISBN 9789082500707 | € 22,99 | verkrijgbaar vanaf 25 april 2016 www.detoxcoach.nl

 

Share This