De nieuwe bijbel: De Nieuwe Gezondheidsregels

De nieuwe bijbel: De Nieuwe Gezondheidsregels

Gezondheidsboeken zijn de bijbels van nu. De verkoopcijfers van grote titels liegen er niet om: miljoenen exemplaren gaan er over de toonbank, ieder jaar weer en het worden er steeds meer. De Nieuwe Gezondheidsregels is zo’n titel en wordt in Amerika al het boek van het jaar genoemd.

De Nieuwe Gezondheidsregels

De Nieuwe Gezondheidsregels werd geschreven door Dr. Frank Lipman. Lipman is een toonaangevende expert op het gebied van gezondheid en welzijn. In dit boek geeft hij samen met coauteur Danielle Claro gezondheidsadviezen die je leven kunnen veranderen. De Nieuwe Gezondheidsregels onthult spraakmakende, vaak verrassend simpele geheimen voor een optimale gezondheid, in een stijlvolle, rijk geïllustreerde vormgeving.

Slapen, cosmetica, voeding

De Nieuwe Gezondheidsregels baant zich een weg door de vaak tegenstrijdige informatie die ons dagelijks bereikt en biedt 175 direct toepasbare tips die elk aspect van je leven kunnen verbeteren; lichaam, brein en ziel. Ontdek de regels voor een goede nachtrust, waarom een dagelijkse dosis zonlicht cruciaal is, en welke cosmetica en keukenproducten de vuilnisbak in kunnen. De nieuwe gezondheidsregels biedt een onmisbare verzameling tips en richtlijnen om je sterker, gezonder en gelukkiger te maken.

Dr. Frank Lipman is Amerika’s bekendste voorstander van op een natuurlijke manier gezonder worden. Hij schrijft regelmatig voor The Huffington Post en heeft een dagelijks blog op zijn eigen website DrFrankLipman.com. Danielle Claro is hoofdredacteur van het tijdschrift Real Simple. Ze was redacteur/ghostwriter van twee New York Times-bestsellers en (eind)redacteur van verschillende magazines.

Gwyneth en Bobbi

Ook bladen en beroemdheden omarmen het boek volledig. ‘In de health-wereld buzzt er op dit moment maar één boek: De Nieuwe Gezondheidsregels van Dr. Frank Lipman en Danielle Claro’, aldus de Marie Claire bijvoorbeeld. Gwyneth Paltrow noemt het boek ‘onmisbare, makkelijk te volgen adviezen voor iedereen die gezonder wil worden maar niet weet hoe te beginnen.’ En Bobbo Brown is ook gek op het boek. ‘Dit boek bevat schitterende foto’s die ervoor zorgen dat je gezond wil worden.’

Share This