De mooiste volume mascara voor een feestelijke look

De mooiste volume mascara voor een feestelijke look

Een egale teint, ogen als sterren, expressieve lippen. Feestdagen bieden de ideale gelegenheid voor een elegante en verleidelijke look. Essentieel ingrediënt is de mascara – daar valt of staat je feestlook compleet mee.

Vandaag geven wij je een review cadeau van de Volume Mascara van Dr. Hauschka.

Ben je op zoek naar een mascara die

  • 100 % natuurlijk en/of biologisch is, gecertificeerd volgens de NATRUE en/of BDIH keurmerken?
  • vrij is van synthetische geur- en conserveringsmiddelen?
  • vrij is van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG?
  • dermatologisch wordt getest op verdraagzaamheid?
  • bestaat uit grondstoffen die bijna uitsluitend afkomstig zijn uit gecontroleerde biologische teelt, het Demeter-keurmerk dragen of afkomstig zijn van Fair Trade projecten?

Dan ben je bij deze Volume Mascara aan het juiste adres. De Volume Mascara geeft je wimpers volume en een verrassend kleuraccent in zwart, donkergrijs of aubergine. De sneldrogende Volume Mascara maakt je fijne haartjes dikker zonder dat ze aan elkaar gaan kleven. Dat is nog wel eens een probleem met natuurlijke mascara’s, maar daar heeft deze krachtpatser geen last van.

Volume Mascara in drie verschillende tinten

Wij mochten de kleur Pearl Antracite uittesten, een mooie donkergrijze kleur die net even iets zachter uitpakt dan zwart. Vooral mooi bij dames met een lichte complexie en lichtblond tot rossig haar. De mascara kan ook uitstekend worden gedragen door de bezitters van gevoelige ogen. De samenstelling van bijenwas, candelilla- en rozenwas met zijde beschermt elke afzonderlijke wimper. Extracten uit zwarte thee, neem en ogentroost verzorgen je zachte oogpartij.

Kortom, ben je op zoek naar een fijne, natuurlijk mascara die ook nog eens goed houdt (zelfs een licht motregentje overleeft deze mascara zonder moeite!) voor een vriendelijke prijs? Dan is de Volume Mascara van Dr. Hauschka een aanwinst voor jouw make-up tasje. Zoek je meer feestelijke inspiratie voor de feestdagen? Make-up artist Karim Sattar doet je hier een paar veelbelovende tips cadeau…

Bron en beeld: Dr. Hauschka

Share This