Bezoek de Vriendinnendagen van A. Vogel

Bezoek de Vriendinnendagen van A. Vogel

Wist je dat de basis voor onze gezondheid in onze buik begint? Je ontdekt er alles over tijdens de A.Vogel Vriendinnendagen in de bloeiende A.Vogel tuinen.

Vriendinnendagen

Tussen de knalroze Echinaceavelden en geurende citroenmelisse, staat je een gezellige dag te wachten. Ontdek tijdens de lezing om op een natuurlijke manier naar je lichaam te luisteren, maak in de workshop kruidenthee je eigen theemelange en wees voorbereid op een spetterend einde bij het blotevoetenpad!

Wat kun je verwachten?

  • b(l)oeiende rondleiding A.Vogel tuinen
  • workshop kruidenthee
  • lezing in kasteel, thema: de buik als basis van onze gezondheid
  • pauze met een gezonde lunch
  • blotevoetenpad
  • persoonlijk gezondheidsadvies
  • en natuurlijk héél veel gezelligheid!

Waar en wanneer?

De Vriendinnendagen vinden plaats in de prachtige omgeving van landgoed Zwaluwenburg en de bloeiende A.Vogel tuinen, gelegen aan de Eperweg 3 ‘t Harde. De dag start om 10:00 uur en eindigt om 15:30 uur. Je kunt je nog opgeven voor de volgende dagen:

September: 2, 16 en 17 september

Kosten en aanmelden

Voor een compleet verzorgde dag vraagt A. Vogel een bijdrage in de kosten van €20 per persoon. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via http://www.avogel.nl/vriendinnendagen/vriendinnendagen-extra-informatie.php

Het merk A.Vogel is ontstaan vanuit één man: Alfred Vogel. Hij leerde ons dat we onze gezondheid zelf in hand hebben. En dat gezond zijn en blijven nauw samenhangt met hoe je leeft. “Gezondheid is leven in harmonie met de natuur.” Dat is wat Alfred Vogel altijd zei. Door voeding zo veel mogelijk gebruiken zoals de natuur het biedt, voldoende te bewegen in de buitenlucht, en te ontspannen.
Door gezond te eten, voldoende te bewegen in de buitenlucht en stress te vermijden hield Alfred Vogel zichzelf fit. Had hij toch extra hulp nodig? Dan haalde hij de oplossing uit de natuur. Hij geloofde dat puur natuur het beste is dat we onze gezondheid kunnen bieden.

Bron en beeld: A. Vogel

Share This