Akasha Spa: dompel je onder in luxe

Akasha Spa: dompel je onder in luxe

Zin om jezelf onder te dompelen in luxe? Heb je wel een dagje voor jezelf verdiend zodat je er straks weer tegenaan kunt? Wil je een dagje wellness beleven op topniveau? Boek dan eens een dagje bij Akasha in het Conservatorium Hotel in Amsterdam.

Oase van ontspanning

Met Akasha presenteert het Conservatorium hotel een totaal spa- en gymervaring en welzijnsconcept, dat zelfs uniek is in Amsterdam. Ontspanning, herstel en verjonging zijn de hoofdthema’s van het Akasha Holistic Wellbeing Centre. Daartoe is het verdeeld in verschillende gebieden die aansluiten op de vier basiselementen. De Spa beschikt over een fitnessclub, Organic Bar, een ontspanningsruimte, een exclusief Watsu-bad, een jacuzzi, sauna en hamam. Het royale zwembad, van 18 bij 5 meter en ontworpen door Piero Lissoni, biedt een oase van ontspanning.

Akasha Holistic Wellbeing Centre

Als hotelgast in het Conservatorium Hotel mag je natuurlijk gratis gebruik maken van het Akasha Holistic Wellbeing Centre. Maar je kunt ook een gewone dagentree kopen en gecombineerde dagpassen voor de spa (en een of meer behandelingen) zijn ook te verkrijgen. Een losse dagpas van maandag tot en met vrijdag kost €75 per dag.
Bij het boeken van een behandeling, van minimaal 50 minuten, is het gebruik van alle Akasha faciliteiten inbegrepen.

Gezonde snacks en kruidenthee

Op zaterdag en zondag is de toegang tot de Akasha-faciliteiten alleen mogelijk als aanvulling op een geboekte behandeling tegen een extra vergoeding van €50. Met een dagpas kan je van alle faciliteiten gebruik maken en kun je deelnemen aan alle lessen vanwege de beperkte beschikbaarheid van de lessen, raadt het Conservatorium Hotel je wel aan op tijd te reserveren). In de luxueuze kleedkamers liggen badjassen, slippers en toiletproducten op je te wachten en daarnaast worden gezonde salades, snacks, vruchten en kruidenthee geserveerd in alle ruimten. Je wordt echt verwend!

Let op! Alle behandelingen bij Akasha Wellbeing Centre moeten bevestigd worden met een credit card.

Bron en beeld: Akasha Spa

Share This