4 regels voor een geweldige vrouw

4 regels voor een geweldige vrouw

Vrouwen, wij kunnen onszelf behoorlijk wegcijferen. Soms verstoppen we ons graag en maken we ons het liefste klein. Hoeveel talenten we ook hebben, niet altijd zien wij die van onszelf. Deze vijf regels van Tara Mohr brengen het beste in jezelf naar boven. Tijd om jezelf kritisch onder de loep te nemen, geweldige vrouw!

Tips voor een geweldige vrouw

Sta achter jezelf

Jij kunt je leven inrichten zoals jij het wilt leiden. Niemand anders. Hoeveel geweldige mensen je ook zult tegenkomen: het is en blijft jouw leven en jouw proces. Blijf altijd achter jezelf staan. Jij bent je aller-, allerbeste vriendin. Niemand anders.

Dromen moet!

Hoe ziet jouw perfecte leven eruit? Wat is de droom die je zo fantastisch lijkt, maar die je niet durft te dromen, omdat hij te onrealistisch, te duur of te vreemd voor woorden is? De eerste stap richting dat leven zijn de beelden die jij voor ogen hebt. Probeer ernaar te leven.

Durf

Spreken voor een groot publiek? Parachute springen? Doe dingen waarvan de adrenaline door je lijf gaat gieren. Overwin je angsten door juist activiteiten te ondernemen waar jij bang voor bent. Je zult er echt van op knappen. Hoe eng het ook lijkt, je zult hier zo enorm van groeien, dat je je beter gaat voelen.

Opladen

Als je geregeld uit je comfort zone stapt, kan dat best vermoeiend zijn. Houd je energiepeil in de gaten. Ben je moe? Stop dan even en neem tijd om bij te tanken. Maak tijd voor jezelf. Al is het maar even een half uurtje op de bank met tijdschrift zitten en een kopje thee drinken. Neem de tijd om geregeld even te sporten: je hoofd komt tot rust doordat je niet continu wordt vermoeid met allerlei gedachten die je weer achterna gaat rennen. Of trakteer jezelf op de sauna! Allemaal activiteiten waar je weer opgeladen van raakt.

Bron: Tara Sophia Mohr, Happinez

Beeld: Tara Mohr

Share This